Waar kunt u ons vinden?

Atelier/Artotheek Overdevest is gevestigd aan de Meerweg 55 nabij, 2651 KR Berkel en Rodenrijs.

De ingang van het atelier is een oud ijzeren hek tussen de huisnummers 55 en 55a.

Vanuit Den Haag (A12)/Zoetermeer: Bij het Prins Clausplein richting Utrecht, afslag Zoetermeer/Pijnacker. Pijnacker/Berkel en Rodenrijs aanhouden. Na enkele stoplichten en net voorbij het Restaurant (aan de rechterkant),  op de rotonde linksaf  de Noordeindseweg op (richting Noordpolder, dus NIET rechtdoor naar Berkel en Rodenrijs). Na ca. 3 km is de Meerweg aan de rechterkant: op de rotonde rechtsaf, via de Oostmeerlaan bij de eerste gelegenheid rechtsaf de Zwarte Meerweg op (na een paar honderd meter) en over de brug linksaf de Meerweg op.

Vanuit Utrecht/Capelle a/d IJssel/Rotterdam: Richting Rotterdam/Hoek van Holland (A20). Afslag Centrum/Schiebroek (bij St. Franciscus Gasthuis). Richting  Rotterdam Airport/Berkel en Rodenrijs. Vlak voor het einde van de G.K. van Hogendorpweg op de 1e rotonde rechtsaf. Weg volgen . Bij benzinestation rechts aanhouden, onder spoorweg door en bij rotonde (na ca. 2 km) linksaf richting Pijnacker.  Bij 2e rotonde rechtsaf de Oostmeerlaan op. *Tweede weg linksaf (Briellestraat ). Aan het einde rechtsaf de Meerweg op of iets verderop de Oostmeerlaan linksaf  Lekplantsoen in, rechtsaf Lingestraat en linksaf de brug over. Rechtsaf de Meerweg op. 

Vanuit Beneluxtunnel/Schiedam: A20 Rotterdam/Den Haag. A13 Den Haag. Afslag Rotterdam Airport/Berkel en Rodenrijs. Bij grote rotonde linksaf richting Berkel en Rodenrijs (N470). Volgen tot tweede rotonde op de N470; rechtssaf de Klapwijkseweg op. Bij volgende rotonde linksaf de Oostmeerlaan op. Vervolgens zoals na *.

Als je de weg kwijt bent, kun je bordjes "Kleihoogt" volgen. We zitten om de hoek van de Kleihoogt.

Wij hebben geen vaste openingstijden, dus bel even als je (vrijblijvend) een kijkje in het atelier wilt nemen. Als het hek open staat en/of de oranje beachflag buiten staat, dan zijn we er en ben je welkom! Je kunt onze exposities en open dagen op de website volgen: www.atelieroverdevest.nl

Telefoon 010 51 20 200;  GSM 06 55 81 22 54  - e-mail: info@atelieroverdevest.nl / bizzarti@planet.nl