FRANKRIJK

Voor informatie over ons LOGEERMUSEUM in Peu d'Acquet komt u naar het atelier! Onder het genot van een kop koffie (of wat anders) vertellen we ons verhaal en lichten alvast een tipje van de sluier op......

TE KOOP/TE HUUR BOOTHUIS MET LIGPLAATS VAN 5X15 M

Ca. 600 km vanaf Berkel, onder (eigen) architectuur gebouwd en maritiem ingericht royaal en hoog (8 m) woonhuis op 1023 m² in de Marina van Corre, de eerste haven aan de Saône en MIDDEN IN EUROPA. Naast het huis een ligplaats voor de boot (5 x 15 m) en een houten tuinhuis van 2,20 m x 2,20 m. Het huis bevat op de begane grond een 3 m hoge garage en een ca. 75 m² groot en licht atelier met vier dubbele openslaande deuren naar terras en tuin (waar inmiddels twee slaapkamers, een ruime "zithoek"en een badkamer van gemaakt zijn), een hal met wc, ruimte voor was- en droogmachine en trap naar boven. Op de verdieping grote woon-/eetkamer (ruim 4 m hoog met drie dubbele openslaande deuren naar balkon) met keuken, vide naar “kantoor” en berging. Op de verdieping twee slaapkamers, de “masterbedroom” met inloopkast, badkamer met douche, toilet en dubbele wasbak.

In de woonkamer en (voormalig) atelier houtgestookte kachels. Vloerverwarming op de begane grond. Groot balkon en overdekt terras op het zuiden en westen. De grote garagedeuren (zowel aan de voor- als de achterkant van de garage) hebben patrijspoorten als raam. In de garage kunnen een bootje of twee auto's gestald worden. In het voormalige atelier zijn  twee slaapkamers, een ruime "zithoek" en een badkamer gemaakt. Ideaal voor Bed & Breakfast!

Vanaf het ruime balkon een prachtig uitzicht over de haven en de landerijen. In de omgeving veel oude "badplaatsen".

Huurprijs voor twee personen: € 500,-- per week; voor vier personen € 600,-- per week

Koopprijs op aanvraag

Voor meer informatie:  06 55 81 22 54 - info@atelieroverdevest.nl