FRANKRIJK

Voor informatie over ons LOGEERMUSEUM in Peu d'Acquet komt u naar het atelier! Onder het genot van een kop koffie (of wat anders) vertellen we ons verhaal en lichten alvast een tipje van de sluier op......

TE KOOP / TE HUUR

MARITIEM HUIS AAN HET WATER IN HET MIDDEN VAN EUROPA

Ca. 600 km vanaf Rotterdam, onder architectuur gebouwd op ruim 1000 m² in de marina van Corre, de eerste haven aan de Saône, IDEAAL VOOR B&B.

Naast het huis een ligplaats van 5x15 m. In de tuin, die door de heg rondom volledige privacy biedt, een houten tuinhuis. Het huis bevat op de begane grond een dubbele garage met vloerverwarming. Zowel aan de voor-  als achterkant garagedeuren (met patrijspoorten als raam). Voorts een hal met aanrecht (waaronder plaats voor was- en droogmachine) een wc, twee slaapkamers met elk dubbele openslaande deuren, badkamer met douche en wasbak en een ruime “zithoek” met houtkachel  en vloerverwarming. Via de trap komt men op de ruime overloop. Grote L-vormige woon-/eetkamer, welke zeer ruimtelijk aandoet door het ronde plafond dat van 2,25 m naar ruim 4 m hoog loopt, met geheel ingerichte keuken, een vide naar “kantoor”  (met bureau van Charles de Gaulle!!) en berging. Twee slaapkamers, de “master bedroom” met inloopkast, badkamer met douche, toilet en dubbele wasbak.

In de woonkamer houtkachel en twee elektrische kachels. Door de super goede isolatie verwarmt dit zelfs de ruimte op de koudste winterdag. Via drie dubbele openslaande deuren in de woonkamer toegang tot een groot balkon van ca 55 m² op het zuiden en westen met een geweldig uitzicht op haven en weilanden.

Daaronder een overdekt terras, voor als het te warm (of te regenachtig) is.

In het gehele huis treft men veel maritieme elementen aan.

 

Voor meer informatie:  06 55 81 22 54 / info@atelieroverdevest.nl